Nyheder

Launcas innovative specialtip til intraorale scannere

Vi er begejstrede for at afsløre vores seneste innovation - det nye specielle tip til indtryksscanning!

Bevist fortræffelighed af MDH AG Mamisch Dental Health

Vores nye specielle tip har gennemgået strenge tests og har bevist sin effektivitet i virkelige applikationer. Vi er stolte over at kunne meddele, at det prestigefyldte MDH AG Mamisch Dental Health, det største tandlaboratorium i Tyskland, har foretaget grundige evalueringer på deres laboratoriekontor i Kina. Resultaterne har været enestående, hvilket bekræfter den overlegne ydeevne og pålidelighed af vores seneste innovation.

Byder MDH AG's ledelse velkommen til Launca

s1
s2

I en gestus af samarbejde og fælles vision er vi glade for at byde hr. Moshen Shahnazian, administrerende direktør for MDH AG, sammen med hans værdsatte lederteam velkommen til at besøge Launca. Dette besøg vil give en mulighed for på første hånd at se de fremskridt, vi gør sammen, og for at udforske fremtidige muligheder for innovation og ekspertise inden for tandteknologi.

Uovertruffen scanningspræcision med den nye specialspids

Den nye specialspids, der er designet specielt til laboratoriescanning af aftryk, imødekommer et kritisk behov i dentalindustrien. Dette innovative tip giver dig mulighed for at scanne områder, som almindelige scannerspidser ikke kan nå, hvilket sikrer omfattende og præcise scanninger. Denne banebrydende teknologi forbedrer scanningsprocessen og giver tandlæger uovertruffen præcision og effektivitet.

Tak til Dr. Marc og MDH AG

En særlig tak til Dr. Marc, MDH AG Senior Technician og CTO for Perfect Dental (ejet af MDH, Tyskland), for hans uvurderlige bidrag og feedback. Dr. Marc har været en nøglefigur i at teste og validere vores teknologi. Han roser Launca DL-300 Wireless for dens exceptionelle brugeroplevelse og beskriver den som den bedste intraorale scanner, han nogensinde har brugt. Ifølge Dr. Marc er scanneren ikke kun hurtig og glat, men leverer også klar billeddannelse, der perfekt opfylder tandlægernes scanningsbehov. Han har fundet ud af, at den nyudviklede specialspids er utrolig praktisk og forbedrer den overordnede scanningsproces. Som en loyal fan af Launca er Dr. Marcs fortsatte støtte og støtte dybt værdsat.

s3

Ser fremad

Hos Launca er vi forpligtet til at skubbe grænserne for tandteknologi, og det nye specielle tip er et vidnesbyrd om vores dedikation til innovation. Vi ser frem til fortsat samarbejde med MDH AG Mamisch Dental Health og andre partnere i dentalindustrien for at bringe fremskridt, der gavner tandlæger og deres patienter.

Hold dig opdateret for flere opdateringer og innovationer fra Launca, da vi stræber efter at være førende inden for dental scanningsteknologi!

s4

Indlægstid: 27-jul-2024
form_back_icon
LYKKES